KULIT JADI PUTIH DAN GEBU DENGAN GLUASTACOLGluastacol adalah pemakainan yang hebat untuk kecantikan, kesihatan dan pencerahan wajah secara menyeluruh. Gluastacol mengandungi L-Glutathione, Astaxanthin, Hydrolised Collagen, Hvaluronic Acid, Olive Hydroxytyrosol, Chorella Peptide, Vitamin C, Spirulina, dan campuran 6 jenis buah Beri.

Berdasarkan kajian Dr Azimuth, kombinasi bahan-bahan hebat ini mempunyai 10 kali kesan antioksida untuk menlawan radikal bebas serta mempunyai kesan pencerahan untuk awet muda, kulit yang lembut dan bebas cela, kuku, mata, rambut dan sendi yang sihat. 

Penggunaan Gluastacol secara konsisten akan membantu meningkatkan sistem  ketahanan badan, meningkatkan keupayaan minda, memberi tenaga, menyihatkan usus serta meningkatkan  kesihatan secara menyeluruh dan dapat mengelakkan penyakit kronik.


Gluastacol bukan sahaja untuk wanita yang mahu memiliki kulit PUTIH DAN GEBU tetapi juga sesuai untuk wanita mengandung serta seisi keluarga, termasuk kanak-kanak.Kehebatan GluAstaCol

* Melebatkan rambut, mengatasi masalah rambut gugur/botak
* Mengatasi masalah sakit sendi, otot, ligamen dan ostroporosis
* Mrningkatkan kecergasan tubuh badan dan minda
* Menghindarkan penyakit kronik, kencing manis, jantung dllPost a Comment